dimecres, 19 de setembre de 2018

RACONS DE JOC SIMBÒLIC

Estimades famílies!
Us presentem l’ aula de racons de joc simbòlic! En aquesta aula els vostres fills i filles passaran un cop per setmana i  s ’ho passaran d’ allò més bé! I aprendran moltes coses per mitjà del joc...per això no oblidem  mai que  JUGAR ÉS MOLT SERIÓS!

Els racons de joc són uns espais destinats a l’ activitat lúdica que necessita una participació lliure, imaginativa i creadora per part dels nens i nenes. Permeten als infants recrear experiències quotidianes, assumir rols diferents als habituals, i faciliten representar situacions que els d ’importància emocional per ells i elles. A més, ens permeten treballar actituds de col·laboració, de respecte i d'integració.

Aquest curs els infants podran gaudir dels següents racons de joc simbòlic:

RACÓ DE LA PERRUQUERIA


RACÓ DELS METGESRACÓ DE LES DISFRESSES


RACÓ DE LA BOTIGA


RACÓ DE LA CUINA/RESTAURANTRACÓ DE LES NINES

RACÓ DELS COTXES


RACÓ DE LA CASA DE NINES


RACÓ DELS MINI MONS (creació d'històries)Els mini mons són unes provocacions al joc que estan estretament lligades amb el joc simbòlic. Consisteixen en la representació de diferents escenes de la vida real però a escala petita, barrejant elements naturals amb jocs i ninots en miniatura tipus “playmobil” i/o combinat amb les cases de nines. A més a més, també constitueix un espai de joc sensorial, ja que s’hi poden combinar una gran quantitat de materials.


FELIÇ CURS