Etiquetes

diumenge, 10 de desembre de 2017

PROJECTE DE GAUDÍ A P4!!!

Durant aquesta setmana, els nens i nens de P4 vam estar fent el PROJECTE DE GAUDÍ. Cada dia féiem una activitat diferent relacionada amb Antoni Gaudí. Mireu, mireu quantes coses vam fer!!!

PRIMER DIA: Vam aprendre qui era Antoni Gaudí, on va nèixer, on va viure, què va construir... I també vam fer un puzzle de la seva cara!

SEGON DIA: Vam aprendre què era un trencadís, ja que Gaudí l'utilitzava molt en les seves creacions, i en vam fer un amb el nostre nom! Ens va quedar mooooolt bonic!!
TERCER DIA: Vam descobrir la famosa sargantana de Gaudí! Vam aprendre que està al Parc Güell i que té mooooolts colors! Nosaltres també en vam fer una amb gomets, mireu que concentrats estem!
QUART DIA: Vam fer un altre trencadís, però aquesta vegada amb fang i pedretes de colors. Ens ho vam passar molt bé fent-lo! 


CINQUÈ DIA: Vam aprendre que Gaudí també feia vitralls, i nosaltres en vam fer un! 
SISÈ DIA: Fem un trencadís amb papers de colors!!!SETÈ DIA: Anem d'excursió a la Colònia Güell!!! A veure la Cripta de Gaudí!!
                                     Ens ho hem passat molt bé fent aquest projecte! I hem aprés moooooltes coses sobre Gaudí!!! Gràcies per col·laborar en el projecte!